HakCipta Terpelihara. Masjid Saidina Ali Bukit Sentosa, Rawang. Selangor

Best view with Firefox browser. EMail admin@masjidsaidinaali.com.my

:: English | Bahasa Malaysia  ::

:: LAJNAH BELIA & SUKAN ::
MASJID SAIDINA ALI
SILAT SENI GAYONG MALAYSIA

Masjid Saidina Ali melalui Lajnah Belia dan Sukan bersama Pertubuhan Silat Seni Gayong Malaysia akan membuka pengambilan pelajar baru bagi Gelanggang Masjid Saidina Ali.

Diharapkan melalui silat ini, anak-anak mudah khasnya dapat membentuk sahsiah diri, disiplin dan juga kejituan dalam mengamalkan agama Islam. Silat Seni Gayong Malaysia adalah diiktiraf bertepatan dengan syariah. Tiada pengamalan yang bercanggah dengan agama Islam.

MAKLUMAT LANJUT : Tn. Azman Jamian (Pengerusi Lajnah Belia & Sukan) (60) 13675 8540

:: BACA SEJARAH SILAT SENI GAYONG :: ::LAMAN WEB RASMI SILAT SENI GAYONG MALAYSIA ::

<< KEMBALI KE MENU PSSGM >>

MASJID SAIDINA ALI BUKIT SENTOSA

JALAN ANGGERIK 6, SEKSYEN BS7, BUKIT SENTOSA

48300 RAWANG, SELANGOR DARUL EHSAN.

Tel: (60) 3 6021 5776 | EMail : masjidsaidinaali2016@gmail.com